Regény, novella, írástechnika.

2017. december 16., szombat

MEGNYITÓ

on  with 2 comments 
In  


Kedves Látogatók!

Örömmel mutatok be egy új blogot, az Írószakkört.

Írással kapcsolatos, különösen írástechnikai cikkek linkjeinek gyűjtőhelye lesz ez az oldal. Ha egy helyen szeretnéd áttekinteni, milyen érdekes, hasznos írások születtek már egy-egy témában, itt megteheted anélkül, hogy az összes általad ismert oldalt végig kellene kattintgatnod. Sőt, még újakat is találhatsz, amiket korábban esetleg nem ismertél. (S hogy ez minél inkább így legyen, ajánlásra is lesz lehetőség.)

Igyekszem minél több honlap- és blogszerkesztővel felvenni a kapcsolatot, akiknél a témába vágó cikkek találhatók, hogy minél szélesebb körből válogathassatok majd. Hiszen ez az oldal akkor fogja tudni leginkább beteljesíteni a célját, ha minél átfogóbb képet mutat majd az internetes cikk-világból. (Ezért ha nálad olvashatók írástechnikára vonatkozó bejegyzések, és szívesen látnád a linkjeidet az oldalon, de még nem bukkantam rád, keress, üzenj, örülni fogok neked.) 

Már több helyen is írtam, de nem árt ezt nyomatékosítani: a linkek és a cikkek elejéből áthozott pármondatos kedvcsinálók mind az eredeti szerzők engedélyével kerültek ki az oldalra. Így ha ajánlasz is egy jó blogot, csak akkor láthatod majd itt az onnan származó linkeket, ha felvettem a kapcsolatot a szerkesztővel, és ő engedélyezte ezt.)

Szerettem volna egy olyan oldalt hozni nektek, amin már van némi tartalom - persze, akkor lesz ez igazán szép és hasznos, amikor már jó sok lesz -, ezért már most találhattok néhány bejegyzést. Így fog kinézni a többi is. 
S hogy az oldal már leírással, kigondolt felépítéssel, példa bejegyzésekkel nyithasson meg, abban nagy segítségemre volt néhány bloggertársam, akik megnézték a félkész oldalt, elmondták véleményüket, tanácsokat adtak. Köszönöm szépen a rám szánt időt, a velem ötletelést Brukúnak, Daremonak és Rékának

Valamint nagyon köszönöm annak a három szerkesztőnek, akik bizalmat szavaztak az új blognak és nekem, és megengedték, hogy az ő cikkjeikkel induljon el az oldal: Daremonak, Szattinak és Vilana Rékának

Jó böngészét minden látogatónak, és ha hagytok valami életjel-morzsát magatok után, hogy itt jártatok, esetleg véleményt, ötletet, kérdést írtok, annak nagyon fogok örülni, hiszen ebből látom, hogy van, akit érdekel az oldal, s apránként majd beindulhat az itteni élet.

Szép napot!

Lia

Share:

2 megjegyzés: