Regény, novella, írástechnika.

Beiratkozás

Köszöntök minden Érdeklődőt!

Ahogy már láthattátok, a blog bejegyzései bárki számára elérhetők, olvashatók. Ha viszont szívesen lennél több, mint egyszerű olvasó, ha szívesen csatlakoznál egy közösséghez, ami hozzád hasonló érdeklődésű társakból áll, gyere és iratkozz be az Íróiskolába!

Miért jó beiratkozott hallgatónak lenni?
 • A neved felkerül a honlapra, így ha a kommentjeid alapján bárki kíváncsi lesz rád, hamar rád is bukkanhat.
 • Elérthető lesz a honlapodra vezető link is. (Ha van ilyened, de ez nem feltétel.)
 • Egy általad választott munkád is elérhető lesz az oldalon (ha szeretnéd), hogy ne csupán a véletlenen múljon, hogy a blogodon egy érdekes vagy épp egy gyengébben sikerült írásodba botlik-e az odalátogató.*
 • A fórumban saját ablakotok lesz, ami csak a tiétek!
 • Időközönként kisebb játékok, meglepetések várnak majd rátok! :) 

Mit kell ezért tenned?
 • Küldd el a jelentkezésed egy rövid bemutatkozással és az oldalad címével (ha szeretnéd, hogy kikerüljön) a jatszotars.blog@gmail.com címre.
 • Kapsz majd egy érdekes kérdőívet, amit ki kell töltened. (Ezt csak akkor teszem fel az oldalra, ha te is hozzájárulsz, és abban az esetben természetesen te is kiteheted a sajátodra.)
 • A válaszlevélben kapsz egy bannert, ami a blogod főoldalára kitéve jelzi majd, hogy a hallgatónk lettél. (Többféle színben lesz, hogy választhass olyat, ami illik a honlapod összképéhez.) Ha mindez megvan, feltöltöm a neved, és kész a beiratkozásod. :)
 • És a legfontosabb: beiratkozásoddal vállalod, hogy havonta elolvasol kettő, itt megjelent cikket, amihez tartalmas kommentet írsz. (Nem kell kisregényt, de azt hiszem, egy írás iránt érdeklődőnek nem fog gondot jelenteni, hogy többet írjon egy "klassz lett"-nél.) 
 • Ezt a véleményt pedig másold majd be a forrásoldalra is, a linkelt cikkhez (amennyiben az oldal lehetőséget ad olvasói hozzászólásokra.) Bizonyára a cikkek szerkesztői is örülnek majd, ha látják, hogy nem csak néma olvasóik vannak, hanem kapnak visszajelzést. :)  (Ezt a bemásolást időnként szúrópróbaszerűen ellenőrizni fogom, mert nem szeretném, ha az ide írt véleményekkel épp a cikkek szerzőit fosztanám meg a véleményektől. A másolás elmulasztása kizárást von maga után.)
 • Ha itteni hallgatóként írsz hozzászólást valakinek (lsd.a fenti két utolsó pontot), kérlek, jelezd benne, hogy az Íróiskolából érkeztél. (Igen, jól esne, ha látnák, hogy kerültek oda innen olvasók, és ahogy mindenkinek, nekem is jól jön a reklám. :) )
* A műved: Ahogy fent is írtam, lehetőséged lesz egy írásodat közzétenni itt a blogon, mintegy kedvcsinálónak a többi olvasó számára. Ez lehet a regényed első - vagy akárhányadik - fejezete, egy vers vagy novella, bármi. És bármilyen hosszú. Rajtad múlik, mit ítélsz csalogatóbbnak, egy kerek egész, lezárt novellát, vagy egy kedvcsináló regényrészletet? 
Viszont ez csak egyetlen munkát jelent, amit nem cserélhetsz le időközönként. Ennek a blognak nem az a célja, hogy az írásaid itt jelenjenek meg, vagy hogy a regényedet havonta cserélt fejezetekkel itt tedd közzé. Ez a lehetőség csak arra szolgál, hogy aki kíváncsi a munkádra, valóban olyat olvashasson először tőled, amit te magad is ajánlasz, igazán jónak tartasz, s ne a véletlen döntse el, mire kattint épp a blogodon.
Erről a munkádról beiratkozáskor bejegyzés is szüleik majd, az "Olvass tőle!" sorozatban. 


Felkeltettem az érdeklődésed? :)

Írj e-mailt és jelentkezz!

Ha pedig kérdésed van, tedd fel bátran, akár magánlevélben, akár itt alul, elvégre lehet, másokban is felmerült ugyanaz a kérdés.

További szép napot!

Lia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése